Døgnvagt for forsikringskader

Faglig udførelse der overholder lovkrav
Er uheldet ude, og har du brug for at få udbedret en skade, er det vigtigt, at erfarne fagfolk står for udførslen. På den måde sikrer du dig et holdbart og funktionelt resultat, som lever op til alle gældende lovkrav. 
Sikker udbedring
Jesper Andersen ApS har mange års erfaring inden for forsikringsskader. Vi garanterer professionel udbedring med det samme, således at du undgår forværring af skaderne. Drejer det sig om en større skade, vil vi sørge for en midlertidig løsning, indtil vi har udført den permanente udbedring.Gennem tiden har vi håndteret alt fra svampe- til fugt- og brandskader og kan derfor give kompetent vejledning inden for alle typer forsikringsskader.
Med hele vejen
Vi sørger for en professionel håndtering af opgaven fra start til slut og står også gerne for rapportudførsel og skadesbeskrivelse til forsikringsselskabet. På denne måde er du sikret den mest komfortable løsning, hvor du ikke skal tænke på noget selv. Jesper Andersen Entreprise ApS håndterer forsikringsskader for privatpersoner, virksomheder og forsikringsselskaber.